Waarom doe ik wat ik doe?

Mensen vragen vaak: waarom ben je voor jezelf begonnen? Is het niet relevanter om te vragen: waarom doe je met je bedrijf dat wat je doet?

Voor mij gaat het om het leveren van overzicht. Sinds de start van Powered by Loes is mijn aanbod steeds verder aangescherpt, terwijl de kern altijd hetzelfde bleef: overzicht is key!

Jaren terug dacht ik nog dat iedereen altijd overzichtelijk en gestructureerd werkt. Ik heb mijn ogen uitgekeken bij studiegenoten en oud-collega’s over hoe chaotisch mensen kunnen werken. Resulterend in stress om deadlines te halen, onnodig tijd kwijt zijn aan zaken die dubbel gaan en, bovenal, frustratie.

Dit terwijl ik, wanneer ik jouw verhaal hoor, het zo makkelijk vind om die chaos te ordenen. En op zo’n manier dat jij ook de chaos ziet verdwijnen en ziet wat je nu moet gaan doen.

Daarom focus ik met Powered by Loes op het creëren van overzicht. Voor ondernemers met chaos in hun hoofd maak ik inzichtelijk welke acties te nemen. Hiermee maken mijn klanten een grotere impact en verspillen ze geen onnodige tijd, geld en energie.

Juist mooi dat door de samenwerking aan te gaan, je impact vergroot wordt!

Vertel, waarom doe jij met jouw bedrijf dat wat je doet?

LinkedIn
Share
EMAIL

Reacties zijn gesloten.