Samenwerken op afstand

Locatieonafhankelijk

Als Virtual Assistant ondersteun ik ondernemers zonder aan hetzelfde bureau of zelfs in hetzelfde kantoor te zitten. Ik werk vanuit thuis, een flexkantoor, koffietentje of waar dan ook aan jouw opdracht. Eigenlijk overal, zolang het internet er maar betrouwbaar is. Via telefoon, WhatsApp, email en Skype (of welk ander medium jij ook fijn vindt) houden we eenvoudig contact. Zo wordt informatie tussen jou als ondernemer en mij snel gedeeld.

Yours truly has never worked out of an office, and never will.

– Richard Branson

Hoe gaan we vanaf hier verder?

1. Introductie: Nadat ik een bericht van je heb ontvangen maak ik een telefonische afspraak voor het intake gesprek.

2. Intake gesprek: een vrijblijvend gesprek om elkaar te leren kennen en om duidelijk te krijgen waarmee ik jou kan helpen.

3. Afspraken vastleggen: na het intake gesprek doe ik een voorstel en leggen we de opdracht vast.

4. Aan de slag: volgens afspraak voer ik de opdracht(en) uit en tussentijds blijven we in contact om zaken af te stemmen.

5. Een gelukkige jij: je maakt je niet meer druk om de randzaken van het ondernemerschap en bent volop bezig met je passie!

Blijf op de hoogte

Op LinkedIn en Instagram deel ik geregeld informatie over mijn werk als virtual assistant. Volg mijn accounts om niks te missen:

Wil je mij je verhaal vertellen?

Elke ondernemer heeft zijn eigen verhaal. Ik hoor dan ook graag jouw verhaal. Plan daarom nu een vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek met me in. In dit gesprek bespreken we waar jouw behoefte ligt en hoe ik dat voor je kan invullen.