klanten aan het woord

De 1:1 sessie met Loes was voor mij een stok achter de deur om op een rijtje te krijgen wat ik wilde gaan bereiken en vooral: hoe ik daar wilde komen. Ik heb zelf een stip op de horizon gezet en al wat eerste stappen bedacht. Loes kwam naast mij zitten en we liepen alles door. Al snel kwam ik erachter dat mijn deadlines redelijk strak waren en dat ik het nog niet zo handig had ingericht. Ze denkt verder dan alleen een takenlijstje maar kijkt ook echt naar mij als individu en hoe we het werkbaar kunnen maken voor mij. Na 2 uur stappen bedenken, vegan kaneelbroodjes eten en home made limonades drinken op het terras stond er een huis van een plan. Hier kan ik echt mee vooruit! Dank Loes!
Maartje Bregman
Happy Times Magazine
eigenaar
Naast de zuivere organisatorische zaken heeft Loes goed zicht op het grotere plaatje
Menno Rijk
Vereniging Arts en leefstijl
operationeel manager
De systematische aanpak van Loes bracht rust en structuur, waardoor ik elke dag wist waar ik aan toe was en er geen ongeziene taken tussendoor glipten. Ze had goede ideeën om mijn dagelijkse planning en taken een stuk overzichtelijker te maken en schroomde niet om mij - eigenwijze ondernemer - duidelijk advies te geven.
Anne Bindels
AnneBindels.nl
eigenaar
Wat ik nou het allermooiste vind aan Loes? Dat ze naast mij staat, met mij mee zoekt naar wat bij mij past, en door vraagt wat ik nodig heb!
Saskia Schurman
Eigenwijze company
eigenaar
Loes heeft mij enorm geholpen met overzicht en structuur aanbrengen in mijn werk en dagelijkse bezigheden. Van de wirwar in mijn hoofd, naar duidelijk opgebouwde stappen en indelingen om onderwerpen en acties op de juiste manier te ordenen. Vooral het gebruik van Todoist heeft mij veel opgeleverd en doet dat nog steeds. Loes is erg prettig om mee samen te werken. Ze denkt mee, verheldert en bedenkt oplossingen die werken voor mij (de klant) in plaats van een standaard one-size-fits-all workflow. Daarnaast is ze ook nog eens erg sympathiek en attent.
David Schultz
David Schultz
coach, trainer, teacher
Al jaren liep ik rond met het idee om een spelkaartenset uit te brengen. Maar ja... Waar begin je? Gelukkig kwam Loes op mijn pad, want zij heeft mijn idee werkelijkheid gemaakt: de kaartenset is er! Ook heeft ze verschillende processen binnen mijn bedrijf slimmer ingericht. Loes komt keer op keer met slimme ideeën - dat is wat mij betreft haar kracht. Ze luistert naar je en gaat dan snel over tot actie. Daardoor heb ik in een korte tijd flinke verbeteringen kunnen doorvoeren in mijn bedrijfsvoering.
Anouk van Leussen
Huys van Schrift
schrijfcoach & copywriter

Wil je STRESSVRIJ projecten realiseren?

Ben je klaar met ONNODIGE VERSPILLING van TIJD, GELD en ENERGIE?

Wil je nu starten met MEER IMPACT maken?

Plan een kennismakingsgesprek: als ik je leer kennen weet ik hoe ik je kan helpen.

En meld je aan voor het ontvangen van praktische tips in je inbox: