Spelletjes doen en realiseren

Ik houd wel van een spelletje (ook in de camper gaan die altijd mee 😊). Dat had mijn klant goed door toen ze me benaderde. Niet om samen een potje te spelen, maar of ik haar grote droom werkelijkheid kon laten worden: een eigen spelkaartenset uitbrengen.

Ze liep al lange tijd met dit idee rond, maar wist niet waar te beginnen en bleef het daarom maar uitstellen.

Daar kan ik wel wat mee! En nee, ik ben geen kaartenontwerper en heb geen drukkerij.

Hoe ik haar hielp was door inzichtelijk te maken wat te doen om tot de kaartenset te komen. Het opknippen van deze stappen in kleine to-do’s. Stapje voor stapje en dan, voor je het weet, ligt er een kaartenset op de deurmat 😃.

En mijn klant blij dat ze eindelijk stappen heeft ondernomen om haar droom werkelijkheid te laten worden.

Met welk idee loop jij al een tijd rond en blijf je maar uitstellen? Ben je er klaar voor om deze werkelijkheid te laten worden? Neem contact met me op en dan maken we dit waar.

LinkedIn
Share
EMAIL

Reacties zijn gesloten.