Powered by Loes neemt een afslag: meer impact in duurzaamheid, klimaat en natuur.

Met Powered by Loes wil ik impact maken! Ik ben me afgelopen jaren steeds bewuster geworden van mijn voetafdruk. Niks mis mee om me daar als individu bewust van te zijn en daarom andere keuzes te maken.

Alleen echt impact maken doen we als we samenwerken en krachten bundelen. Want wat als ik mijn skills inzet zodat jouw social enterprise de wereld kan verbeteren?

Tijd om met Powered by Loes een afslag te nemen en mijn vaardigheden aan te bieden aan ondernemers die zich hard maken voor maatschappelijke problemen, niet bang zijn om tegen het systeem te schoppen en streven naar duurzame oplossingen in plaats van quick fixes.

Dit zodat jij niet meer met idee nr 27 in je hoofd zit terwijl nr 18 nog uitgewerkt moet worden. Of noodgedwongen ‘nee’ moet zeggen omdat je er zelf niet aan toekomt. Door processen te optimaliseren, planmatig te werken en netwerk van specialisten in te zetten krijg jij meer tijd, focus én energie om verschil te maken!

Hoe mooi zou het zijn als jouw organisatie over enkele jaren niet meer nodig is omdat je missie is voltooid?

Komende tijd wordt deze toekomstbestendige Powered by Loes verder uitgewerkt. Is je interesse nu al gewekt? Stuur me een berichtje en dan spreken we elkaar snel!

LinkedIn
Share
EMAIL

Reacties zijn gesloten.