Virtual assistant voor
ondersteuning op afstand

Tarief

Het basis uurtarief voor ondersteuning door Powered by Loes is €45,- exclusief BTW. Dit kan al vanaf 1 uur ondersteuning per week.

Voordat de samenwerking van start gaat spreken we de werkzaamheden door en maak ik een inschatting van het aantal uur per maand. Zo weet je vooraf altijd waar aan je toe bent.  En mocht je na verloop van tijd meer werkzaamheden willen uitbesteden dan kan dat direct geregeld worden.

Voor grotere projecten en structurele ondersteuning bied ik een strippenkaart voor 30 uur aan. Deze 30 uur zijn 3 maanden geldig. Voor deze strippenkaart betaal je slechts €1260- exclusief BTW. Omgerekend is dat een uurtarief van slechts €42,- exclusief BTW.

"Loes heeft inzicht, denkt mee, zorgt dat ik niet in zeven sloten tegelijk loop.

"Omdat Loes zelf een goede ondernemer is begrijpt ze direct wat er nodig is.

"Het fijne is dat ze [Loes] nergens tegenop kijkt. Ze fikst het gewoon.

"Loes denkt graag mee in hoe ik mijn klanten op een beter manier kan bereiken.

Ondersteuning op afstand

Als Virtual Assistant ondersteun ik ondernemers zonder aan hetzelfde bureau of zelfs in hetzelfde kantoor te zitten. Ik werk vanuit thuis, een flexkantoor, koffietentje of waar dan ook aan jouw opdracht. Eigenlijk overal, zolang het internet er maar betrouwbaar is. Via telefoon, WhatsApp, email en Skype (of welk ander medium jij ook fijn vindt) houden we eenvoudig contact. Zo wordt informatie tussen jou als ondernemer en mij snel gedeeld.

Yours truly has never worked out of an office, and never will.

– Richard Branson

Hoe gaan we vanaf hier verder?

1. Introductie: Nadat ik een bericht van je heb ontvangen maak ik een telefonische afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit is helemaal vrijblijvend. Gewoon om even kennis te maken en te bespreken of en hoe we elkaar verder kunnen helpen.

2. Het kennismakingsgesprek: een vrijblijvend gesprek om elkaar te leren kennen en om duidelijk te krijgen waarmee ik jou kan helpen.

3. Afspraken vastleggen: na het eerste gesprek doe ik een voorstel en leggen we de opdracht vast.

4. Aan de slag: volgens afspraak voer ik de opdracht(en) uit en tussentijds blijven we in contact om zaken af te stemmen.

5. Een gelukkige jij: je maakt je niet meer druk om de randzaken van het ondernemerschap en bent volop bezig met je passie!