Zoveel makkelijker om de eindbestemming te bereiken met een routebeschrijving

Wat een opluchting nu alles op papier staat en uit mijn hoofd is! Ik organiseer 5 events per jaar en na afloop denk ik steeds, de volgende keer ga ik het anders doen. En dan kwam ik er toch weer achter dat ik te laat begon met de marketing. Dat het inrichten en koppelen van onlineprogramma’s langer duurde. Ik ervaarde steeds weer druk en stress rondom het evenement.

Wat ben ik blij dat Loes op mijn pad kwam. Na uitgebreid met alle betrokkenen gesproken te hebben over wie wat doet, heeft ze een helder projectplan opgesteld met een realistische tijdsinschatting. In dit projectplan staat wat er moet gebeuren, door wie en op welk moment. Om alles goed te coördineren gebruiken we Notion, wat na de uitleg van Loes voor iedereen goed werkt.

Wat een wereld van verschil bij de laatste lancering. Iedereen wist wat er gedaan moest worden, taken werden tijdig opgepakt en er ontstond tijd om het proces te verbeteren. Het projectplan is een stevig fundament waarmee inzichtelijk wordt waar uitdagingen liggen. Nu is er ook tijd om verbeteringen door te voeren en in Notion te verwerken zodat het een volgende keer niet vergeten wordt.

Zoveel makkelijker om de eindbestemming te bereiken met een routebeschrijving.

Wil je dat dit jouw verhaal is bij jouw volgende activiteit of project?
Stuur me een berichtje zodat ik eens vrijblijvend met je mee kan denken.

LinkedIn
Share
EMAIL

Reacties zijn gesloten.