Loes Bazelmans

Loes Bazelmans virtual assistant Powered by Loes

Achtergrond

Het inspireert mij, Loes Bazelmans, als ik mensen in beweging zie komen wanneer ze in een idee geloven. En alles op alles zetten om dit tot een succes te maken. Mijn studie Organisatiewetenschappen en werkervaring als projectleider hebben mij geleerd om vanuit verschillende, soms zelfs tegenstrijdige, invalshoeken naar organisaties en projecten te kijken. Van psychologie tot aan financieel. Met deze brede en verbindende kijk wil ik ondernemers helpen hun doelen te bereiken.

Hier word ik blij van

Daarnaast vind ik het heerlijk om te organiseren, plannen op te stellen en uit te werken, puntjes op de i te zetten. Het proeflezen van documenten, de huisstijl invoegen, zorgen dat er genoeg activiteit is op social media, tevredenheidsonderzoeken uitzetten of nog even een locatie reserveren. Ik vind het heerlijk om praktisch bezig te zijn en daarmee anderen te ontzorgen.
Loes Bazelmans
Loes Bazelmans virtual assistant

Missie Powered by Loes

Dit komt dan ook allemaal samen in Powered by Loes. Ik ben er voor de ondernemers die naast werken in hun onderneming, ook willen werken aan hun onderneming. Dit doe ik door overzicht te creëren, de onderneming efficiënt in te richten of gewoonweg werkzaamheden uit handen te nemen. Hierdoor krijg jij meer tijd om je te richten op de groei van jouw onderneming.

Blijf op de hoogte

Op LinkedIn en Instagram deel ik geregeld informatie over mijn werk als virtual assistant. Volg mijn accounts om niks te missen:

Waar ik zoal ervaring mee heb:

  • Projectmanagement – van a tot z een project opzetten, uitvoeren en implementeren
  • Agenda beheer – plannen van afspraken en managen van de agenda
  • Nieuws- en socialmediaberichten opzetten met een bijpassende verhaallijn
  • Teksten redigeren – proeflezen, verbeteren en aanscherpen in lijn met de huisstijl

Ben je benieuwd naar mijn zakelijke achtergrond? 

Bezoek mijn LinkedIn