Mijn persoonlijke reis

Autonoom, punctueel, geen poespas, geduldig, inspirator

Powered by Loes
In 2019 is ‘Powered by Loes’ geboren. Overzicht creëren, projecten in kleine stukjes opsplitsen, strategische meedenken. Het zijn vaardigheden waarvan ik lang dacht dat iedereen dat wel kan. Nu weet ik beter. Dit is mijn kracht. Hiermee kan ik jou verder helpen en waarde toevoegen.

Mijn carrière begon als managementtrainee bij een grote corporate. Hoewel de inhoud van het werk als projectleider me goed paste, jeukte het toch. Het was te politiek, te beperkt, te commercieel. 

Ontdekkingsreis
Tijd voor een switch, wat dat wist ik nog niet maar het moest anders. Baan opgezegd, appartement leeggeruimd en samen met mijn vriend vertrok ik voor onbepaalde tijd naar het buitenland.

Bijna alles wat we bezaten verkochten we. Heel veel meer dan dat we bij ons hadden, hadden we niet meer. Met een volgepropte oude Land Cruiser vertrokken we naar het Oosten. Bestemming onbekend.

Vrijheid in werken en leven
De vrijheid, de flexibiliteit, het minimalistische, dat raakte me. Dit voelde zo vertrouwd en anderzijds zo vreemd. De manier waarop ik in Nederland leefde stond hier zó ver van af. Het werd me duidelijk dat ik niet terug wilde naar mijn oude leven.

Dit gevoel van vrijheid wil ik vasthouden en niet alleen iets laten zijn wat ik kan ervaren als ik reis. Vrijheid voor mij is zelf kiezen voor welke projecten ik me inzet en vrijheid om mijn leven te leiden op een manier die voor mij goed voelt.

Op dit moment is dit voor mij door remote te werken, zowel vanuit Nederland als vanuit het buitenland. Werken wij samen? Dan ben jij altijd op de hoogte van waar ik verblijf en geniet jij, tijdens onze online calls, vanaf jouw werkplek mee van mijn uitzichten. Mooie bonus voor jou, of niet soms?

Tips

Bestemmingen

Chili, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Maleisië, Mongolië, Montenegro, Oezbekistan, Panama, Portugal, Schotland, Spanje, Tadzjikistan, Thailand, Turkije. 

Lezen

Het zijn de kleine dingen die mij laten glimlachen

Buiten zijn, bergwandelingen, roze, nieuwe ontdekkingen, mysteries oplossen, een warme douche, nieuwe gerechten proeven, opgaan in een boek, ongegeneerd bingewatchen, zwarte koffie, bordspellen, bordspellen winnen, goedkope smaakvolle wijn, wakker worden op een nieuwe plek, de warmte van de zon voelen, bloemen die uitkomen, dagdromen over mijn Spaanse boerderij, luisteren naar de vogeltjes.

Waarmee ik mijn klanten laat glimlachen:

  • Projecten uitschrijven — van a tot z een project opzetten en coördineren
  • Processen uitpluizen en slimmer maken 
  • Technische ontwikkelingen volgen en nieuwe programma’s en tools inrichten
  • Inrichten van projectmanagement programma’s en deze blijven monitoren
  • Grote ideeën klein maken zodat ze uitvoerbaar worden
  • Er als sparringpartner zijn