Ik ben wel eens jaloers op mijn klanten

Ik ben wel eens jaloers op mijn klanten. Het is zó fascinerend hoe zij idee na idee hebben. Voor een nieuwe dienst, een spontane klantenactie, een activiteit. Van alles komt in ze op, continu! Niet zo gek dat er dan chaos in je hoofd heerst. En daar kom ik om de hoek kijken.

Tijdens een Make-it-Real sessie maak ik van de chaos een overzichtelijk projectplan en zorg dat er duidelijke acties komen te liggen. Dit zodat het idee niet alleen een idee blijft, maar ook gerealiseerd wordt!

Zoals een oud klant zegt: “Van de wirwar in mijn hoofd, naar duidelijk opgebouwde stappen om onderwerpen en acties op de juiste manier te ordenen.”

Ben jij er ook klaar met de chaos in je hoofd ? Laat me weten met welke ideeën je rondloopt zodat we het werkelijkheid kunnen maken!

LinkedIn
Share
EMAIL

Reacties zijn gesloten.