Human Design ontdekken – Manifestor 6/2 profiel

Goh, Human design, er gaat een wereld voor me open, het kwam steeds weer op mijn pad en nu Powered by Loes een upgrade krijgt wilde ik er me verder in verdiepen. Om je human design te achterhalen moet je je geboortetijdstip en geboorteplaats weten. Nadat ik mijn mama nog even om mijn geboortetijdstip had gevraagd ontdekte ik dat ik een Manifestor 6/2 profiel heb.

Wat blijkt, Manifestors zijn de zelfstandige ondernemers van onze wereld. Ze zijn er om te creëren en te initiëren. Niet zo zeer om dingen af te maken.

Precies waar het de laatste tijd wringt bij mij. Ik krijg energie van nieuwe samenwerkingen aangaan, nieuwe bedrijfsprocessen inzichtelijk maken en projectplannen uitschrijven. En daarna? Dan wil ik het overdragen. Dit terwijl ik toch vaak blijf hangen om ook de uitvoering op te pakken. En na verloop van tijd merk ik dat ik daar geen energie uithaal, het begint te kriebelen om iets nieuws te doen.

Fijn om dit gevoel te kunnen plaatsen en hieraan toe te mogen geven.

Daarnaast willen Manifestors impact maken. Die is zo raak! Want dat is precies waar ik meer van wil, positieve impact maken op de wereld!

En wat die 6/2 betekent? Ik ben een rolmodel (de 6), ik ben er om je te inspireren. Ook al verstop ik mezelf het liefst en trek ik me graag terug (de 2). Gevoelsmatig rommel ik maar wat aan terwijl anderen mijn levensstijl als inspirerend ervaren. En lucky me, want volgens mijn human design heb ik nog tot mijn 50e levensjaar om mijn kracht te ontdekken. Tot die tijd experimenteer ik nog wat en trek ik me even terug om te reflecteren.

LinkedIn
Share
EMAIL

Reacties zijn gesloten.